Valentijnscadeautje voor jou

feb 12, 2015 | Algemeen

valantijn1DSCF6834Omdat het bijna Valentijn is, ik van mijn werk hou en jullie lieve klanten zijn geef ik een gratis patroon weg. Je kunt er zelf mee variëren door er bijvoorbeeld een raamhanger van maken of ze op een vilten hart naaien. Veel plezier ermee!

 
Een tijd geleden schreef ik hier al dat het logo van Kleine Duimpjes zo leuk was. Door dat logo ontstond het pakket van het Broertje en Zusje. Als dank gingen er wat extra pakketten en een voorbeeld naar hun winkel toe. Het broertje en zusje vinden er vast een goed huis.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.