Van alles wat

okt 14, 2011 | Algemeen

Vanuit het atelier geniet ik van prachtig herfstweer. De bladeren beginnen te verkleuren en voorzien de tuin van bont tapijt terwijl de zon volop schijnt. Poes warmt zich de hele week al in de etalage aan de zonnestralen die naar binnen vallen. Ondertussen vul ik dozen met bestellingen en maak pakketten bij. Natuurlijk moet ik er ook wel eens uit zoals naar de kantoorgroothandel voor printpapier. Deze keer werd het wel een heel aangenaam bezoekje want de jongste zoon liep er stage. Hij regelde een mega grote doos waarin volgende week een Duitse bestelling wordt verstuurd. Met enige trots mag ik dan ook zijn foto laten zien. Voordat ik een foto plaats vraag ik altijd om toestemming.

 

 

Per mail kwamen er weer prachtige foto’s binnen uit een warm Brazilië. Deze dames maken hangers van vilt, kralen en lint die ik mocht ontwerpen. In januari worden de hangers verscheept naar Nederland. In de naaimand liggen alweer nieuwe prototypes klaar die nog netjes uitgewerkt moeten worden. Een dankbare opdracht waar ik met liefde aan werk.

 

Verder was er deze week de mysterieuze verdwijning van de halsband van de hond. Met dochter kocht ik een eenvoudig nieuw bandje voor haar en sierde hem op door er sjaaltje om te naaien. Ze stond heftig te kwispelen toen ze hem om kreeg. We verdenken haar er nu van hem expres weg te hebben gemaakt omdat ze wat nieuws wilde.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.