Van alles wat

jan 19, 2015 | Algemeen

ontwerpen - kopieHet is wennen nu dochter niet meer thuis woont. Een lege kamer en lege plaats aan tafel. Ik liep maar wat rond te lummelen en werkte niet veel in het atelier. In plaats daarvan bracht ik heel wat uurtjes op haar oude kamer door en die is nu weer fris in de verf en saus gezet. Deze week herpak ik mezelf en ga weer vol aan het werk. Gisteren is daar al een begin mee gemaakt: de knutselmand kwam weer op tafel en er werd een zomerhanger ontworpen.

 

 

logo - kopiePuurspeelgoed heeft een nieuwe eigenaar gekregen. Laura neemt de winkel vol enthousiasme over en heeft alweer pakketten van Atelier Pippilotta ingekocht.

 

 

 
image1Anouk mailde deze prachtige foto’s van het kabouterhuis dat ze zelf maakte. In gedachten zie je er al een kindje mee spelen. Het zijn mooie plaatjes en ik mag ze delen met jullie.

 

 

imageimage6 - kopieimage5 - kopie

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.