Van alles wat

aug 18, 2011 | Algemeen

Na weken van relatieve rust in het atelier begint het nu weer druk te worden. Er zijn heel wat pakketten naar het postkantoor gebracht en ook zijn de nodige pakketten bij gemaakt voor de herfst. Het winter icoon komt maar niet uit mijn handen. Er kwam een leuke ontwerpopdracht tussendoor dus ik had een heel goed excuus. De tekening van het icoon is alklaar dus het is alleen nog een kwestie van de juiste kleuren vilt bij elkaar zoeken en beginnen met knippen en naaien.

Tussendoor deed ik nog een leuk klusje: de hondenharen door merino-wol kaarden. Vorige week namen mijn ouders de kaardemolen mee. De witte wol heeft een oranje gloed gekregen door de blonde haren van onze labrador. Nu is het wachten tot een geschikt moment om er een mooi lap voor een tas van te vilten.

Mijn  vader nam ooit een prachtige wijnrank mee van hun vakantie in Frankrijk. Na een poosje onder de veranda te hebben gehangen heeft de tak nu weer een plaatsje in huis gekregen. Samen met de druivenmannetjes en wat hop uit de tuin siert hij de schouw op.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.