Van alles wat

Geplaatst op: 18 augustus 2011

Na weken van relatieve rust in het atelier begint het nu weer druk te worden. Er zijn heel wat pakketten naar het postkantoor gebracht en ook zijn de nodige pakketten bij gemaakt voor de herfst. Het winter icoon komt maar niet uit mijn handen. Er kwam een leuke ontwerpopdracht tussendoor dus ik had een heel goed excuus. De tekening van het icoon is alklaar dus het is alleen nog een kwestie van de juiste kleuren vilt bij elkaar zoeken en beginnen met knippen en naaien.

Tussendoor deed ik nog een leuk klusje: de hondenharen door merino-wol kaarden. Vorige week namen mijn ouders de kaardemolen mee. De witte wol heeft een oranje gloed gekregen door de blonde haren van onze labrador. Nu is het wachten tot een geschikt moment om er een mooi lap voor een tas van te vilten.

Mijn  vader nam ooit een prachtige wijnrank mee van hun vakantie in Frankrijk. Na een poosje onder de veranda te hebben gehangen heeft de tak nu weer een plaatsje in huis gekregen. Samen met de druivenmannetjes en wat hop uit de tuin siert hij de schouw op.

Pin It on Pinterest