Van kippen en een kabouterbos tot Nepal

nov 6, 2015 | Algemeen

DSCF8491De pakketten van de hond, poesjes en als laatste aanwinst de konijnen en cavia’s gaat uitgebreid worden met kippen. De eerste kippen zitten al op de keukentafel en wachten op de haan die nog in de maak is. Maar die staart van de haan is nog best lastig om mooi na te maken. Daar ga ik dit weekend eens even goed voor zitten.

Morgen is er een Bazaar op de vrije school in Den Haag. Handwerkatelier Sari is ook aanwezig. Als ik het goed gelezen heb verandert de school in een sprookjesbos, dat klinkt wel erg leuk.

Gisteren heb ik namens Atelier Pippilotta met jullie hulp weer een mooi bedrag kunnen over maken naar Diyo Nepal. De aardbeving lijkt alweer zo lang geleden maar de gevolgen voor de mens daar zijn nog elke dag merkbaar. Wist je dat van elk pakket van de drie Kerstmannetjes ook een bedrag naar Nepal gaat?

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.