Verandering

Geplaatst op: 18 november 2022

Lieve lezers en poppenmakers,

In ruim 20 jaar hebben heel veel van jullie de pakketten van Atelier Pippilotta weten te waarderen. De collectie groeide en veel winkels in het binnen- en buitenland gingen ze verkopen. Dat is prachtig en ik genoot van elke werkdag. Eerst alleen, later met af en toe hulp en het laatste jaar met mijn man die ook mee werkt.

Inmiddels is het atelier zo groot geworden dat we naar een bedrijfspand moeten en personeel moeten aannemen om aan de vraag te kunnen voldoen. Dit is niet de weg die we in willen slaan.

We gaan nu een poosje dicht om uit te rusten en te reorganiseren. Veel ontwerpen zullen terug komen als digitale download op de website van Atelier Pippilotta en op Etsy. Het is de bedoeling dat er een kleine collectie pakketten over blijft. De verkopende winkels hebben de afgelopen twee weken flink ingekocht zodat er voorlopig nog voldoende pakketten te koop zijn. Bij veel van hen kun je ook hobbymaterialen kopen.

De kracht van Atelier Pippilotta is mooie poppen voor de seizoenstafel maken en inspireren met verhalen en mooie taferelen en dat zal ons belangrijkste doel blijven.

Voor nu bedanken we jullie voor het kopen en maken van al onze mooie poppenkinderen en wensen jullie mooie laatste weken van dit jaar toe. Wij melden ons in januari weer.

Liefs van Suzan en Albert.

Pin It on Pinterest