Verbindingshanger Nepal-Nederland

jul 5, 2015 | Algemeen

edtDit is een heel bijzonder pakket. Vier vrouwen, die ik in april in Kathmandu ontmoette, konden hun huis niet meer in na de aardbeving. Ze woonden op straat, hadden niet veel om handen en voelden zich verslagen. Ik ontwierp vilten Boeddha’s die ze van het vilt maakten dat ik vanuit Nederland had meegenomen. In de Boeddha zit een steentje dat los is gekomen met de aardbeving. Zo hadden ze wat nuttigs te doen en kregen ze ook een goede prijs voor hun werk. Vorige week kwamen de Boeddha’s in Atelier Pippilotta aan.

Ze zijn verwerkt in een hobbypakket. Je maakt zelf nog een lotus en hartjes erbij. Samen met de Boeddha en vrolijke gelukslintjes maak je er een heel bijzondere hanger van. Het leuke is dat de volledige opbrengst ook weer terug gaat naar Nepal.

Het pakket kost € 8,95 inclusief verzendkosten. Je kunt hem bestellen door een mailtje te sturen naar info@atelierpippilotta.nl

Er zijn maar een beperkt aantal pakketten beschikbaar dus wees er snel bij.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.