Vijf generaties

okt 2, 2020 | Algemeen

Vandaag even een persoonlijk bericht. Het zal je niet verbazen dat mijn atelier vernoemd is naar Pippi Langkous. Ik vond haar geweldig en wilde ook graag zo stoer, sterk en onafhankelijk zijn en mijn eigen gang gaan.  Maar ik vond het ook zielig dat haar moeder in de Hemel was en haar vader bijna nooit thuis.

Ik wist me daarentegen altijd omringd met familie. Ons gezin, mijn opa en oma waar ik kind aan huis was, ooms, tantes, neefjes en nichtjes. Echt alleen hoefde je nooit te zijn en dat gaf een warm gevoel. Gisteren waren we allemaal tegelijk bij mijn oma: mijn moeder, mijn dochter, kleindochter en ik. Vijf generaties vrouwen en dat schijnt best bijzonder te zijn. Het is altijd een beetje thuiskomen bij oma, zo vertrouwd ondanks dat ik zelf oma ben. Het leven zit niet altijd mee maar dit zijn heel mooie momenten.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.