Viltpatronen

apr 30, 2021 | Algemeen

Er zijn weer patronen in de ETSY SHOP gezet die je voor een klein bedrag kunt downloaden. De materialen kun je bestellenbij de winkels die bij de adressen staan. Door ze digitaal aan te bieden is al flink wat ruimte ontstaan in het magazijn. Er is weer plek voor nieuwe pakketten want mijn hoofd zit nog vol leuke ontwerpen die ook een plaatsje nodig hebben.

Hier zie je de Vlinderfee met vlinderbaby die vandaag in de Etsy shop is gezet. Dat was ooit het 100e pakket en gemaakt in pastelkleuren. Ik heb haar nu met heldere kleuren van restjes sprookjesvilt gemaakt. Zo ziet een ontwerp er opeens heel anders uit. De Bloemetjes haarelastiekjes zijn ook van een fris jasje voorzien. Ik hoop dat straks een van de kleindochters ze in een staartje kan.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.