Viltpatronen

feb 26, 2021 | Algemeen

De afgelopen 20 jaar heeft Atelier Pippilotta zoveel ontwerpen gemaakt dat het onmogelijk is geworden om alles bij te houden en op voorraad te hebben. Daarom zijn het afgelopen jaar al een aantal pakketten uit de collectie gegaan. Maar de ontwerpen zijn te mooi om zomaar in de kast te laten liggen.

Ze staan nu op Etsy als VILTPATRONEN. Tegen een kleine vergoeding kun je ze daar downloaden en gelijk aan de slag gaan. Het vilt, tricot en andere materialen kun je bij veel winkels kopen die ook mijn pakketten verkopen.

De komende tijd wil ik wekelijks een patroon op Etsy zetten dus laat je verrassen. Door alles wat uit de collectie gaat heb ik weer tijd en ruimte om nieuwe pakketten te maken. De complete viltpakketten die de winkels verkopen zullen dus ook gewoon blijven en elk seizoen worden aangevuld met nieuwe ontwerpen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.