Viltwerk in Brazilie

sep 25, 2011 | Algemeen

 

Een groep vrouwen van het opvangcentrum Casa de Esperanca in Brazilië zijn bezig met het maken van vilten hangers. Deze hangers mocht ik speciaal ontwerpen voor de organisatie Barbosa do Brasil. Het blijft een bijzonder idee dat deze vrouwen zo ver weg aan het werk zijn met mijn ontwerpen. Ze krijgen hier een eerlijk loon en kunnen zo werken aan hun eigen toekomst. De eerste hangers zijn al per containerschip in Nederland gearriveerd en liggen in verschillende winkels. Vorige week kreeg ik een paar leuke foto’s toegestuurd zodat ik kon mee kijken hoe de vrouwen aan het werk waren. Jullie mogen ook meekijken. Gewone vrouwen zoals jij en ik die gedreven zijn iets moois te maken. Winkeliers die belangstelling hebben kunnen contact opnemen met www.barbosa.nl om de online webwinkel te bezoeken.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.