Violenkind

jun 1, 2018 | Algemeen

Omdat iedereen het viooltje wel kent, maakte ik er twee jaar geleden een ontwerp van. Niets zo leuk als het plantje op tafel met het popje erbij. Alleen zijn er op dit moment geen viooltjes te bekennen in huize Pippilotta dus zette mijn dochter ze zonder bloemen op de foto.

Voor het maken van een ontwerp gebruik ik soms een boek, zo ook voor het Violenkind. In de kast staat een bonte verzameling boeken van bloemen, bomen, struiken, paddenstoelen, kruiden, vlinders, fossielen etc. Er is dus altijd wel een naslagwerk dat ik ervoor gebruiken kan. Ook heerlijk om mee te nemen in de tuin en te kijken welke kevers en vlinders er voorbijkomen. Of nog leuker met een loep erbij: dan zien ze er nog mooier of enger uit.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.