Vlaamse gaaien

sep 15, 2011 | Algemeen

 

Regelmatig schreeuwen ze ons ’s ochtends wakker: Vlaamse gaaien. Achter onze tuin zijn veel eikelbomen en nu de eikels beginnen te vallen slaat hun verzamelwoede toe. Ze zijn prachtig om te zien maar ik heb ze liever niet in onze tuin. Ze kunnen namelijk niet van de appels afblijven en pikken er gaatjes in. Maar als ik dan zo’n prachtig veertje op de grond vind vergeet ik dat weer snel.

Ze brachten me een paar jaar geleden op het idee om een ontwerp met een Vlaamse gaai te maken. In het ideeënboek plakte ik een mooie afbeelding van de gaai met de bedoeling hem na te maken. Maar dieren maken van vilt is niet mijn sterkste kant dus ligt het ontwerp half af in een doosje. Voor de foto mag hij even het daglicht zien om volgens weer netjes te worden opgeborgen. Misschien komt hij er ooit nog eens uit…

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.