Vliegen

okt 9, 2020 | Algemeen

De herfstdagen vliegen hier voorbij want het is erg druk in het atelier. De pakketten zijn dus geliefd en dat is natuurlijk heel erg fijn. Dat er zoveel mensen de poppen maken waar ik zo liefdevol aan heb gewerkt. Maar met het wegvliegen van de dagen vliegen ook de materialen de deur uit. Gisteren bestelde ik 11 kilo lontwol, 1000 kabouterkegeltjes en zakjes kralen waar 2000 stuks inzitten. Vanmorgen was het feest omdat de doos al arriveerde en ik gelijk de wol kon gebruiken. Eens kijken hoelang we hiermee kunnen doen.

Om de herfstdagen niet zomaar voorbij te laten vliegen neem ik maandag een dagje vrij! Ik wens je een mooi weekend en tot dinsdag!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.