Vlinder met elfje en een beetje vrijheid

jan 25, 2021 | Algemeen

We hebben al twee keer een prachtige dagpauwoog vlinder in huis gehad de afgelopen maand. Daarom is het ook niet zo gek om nu met een vlinder uit te komen. Het is een pakket uit Pippilotta’s Schatkist met een beperkte oplage en is alleen te koop bij Handwerkatelier Sari. Haar blauwe kleuren passen ook mooi bij de winter.

Ik heb nog zulke leuke dingen liggen om meer schatkistpakketten te maken maar ik kan de tijd er niet voor vinden. Maar nu weet je in elk geval dat er nog meer leuke dingen gaan komen. In elk geval iets met deze leuke rieten kooitjes. Een kooitje waar niets in wordt opgesloten maar waar ik iets uit laat fladderen. Een beetje vrijheid hebben we wel nodig in deze tijd.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.