Vlinders

okt 6, 2014 | Algemeen

DSCF6186DSCF6209Alles proberen zeg ik altijd. Maar vlinders uit vilt stansen wilde toch niet lukken. Daarom haalde ik bij de bouwmarkt kleurenkaartjes voor verf en stanste daar de vlinders uit. Maar wat moet je met al die vlinders? Die vonden wel een plekje in het atelier. Vrijdag laat ik meer vlinders zien want er fladderen hier genoeg rond. Hieronder zie je het Vlinderelfje omringt door vlinders.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.