Voetstappen

sep 18, 2014 | Algemeen

DSCF5641Soms wandelt iemand je leven binnen
Laat voetstappen achter in je hart
En je bent nooit meer dezelfde

Vrijdag trouwt mijn broertje van wie ik veel hou. Ik was vijftien en had net mijn examens gehaald toen hij geboren werd. Een paar maanden mocht ik me over hem ontfermen en van hem genieten voordat mijn school weer begon. Daarom ga ik donderdag alvast naar mijn ouders toe. Dan hoef ik niets te missen van het moment dat hij definitief ons ouderlijk huis verlaat. Eerst was het mijn kleine broertje en nu is het mijn grote broer. We discussiëren regelmatig over de voetstappen die onze levensstijl achter laat op deze aarde. Hij is ook de ontwerper van deze prachtige website en helpt nog regelmatig met het onderhoud ervan. We gaan er een mooi feest van maken vrijdag!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.