Vogels

feb 3, 2011 | Algemeen

Een tuin zonder vogeltjes kan ik me niet voorstellen. Daarom ruimen we in de herfst niet alle blad uit de tuin. Makkelijk voor ons en fijn voor vogels.  Tussen de bladeren zitten insecten die sommige vogels lekker vinden. Maar natuurlijk zijn er ook vogeltjes die liever besjes eten. Daarom staan er ook veel struiken met bessen. Een door Albert gezaagde paddestoel doet dienst als een zadenschaal. Ik ben een ongeduldige fotograaf dus mooie foto’s van vogels in de tuin lukt me niet.  Naast musjes en meesjes zijn er ook goudvinken, staartmezen, vlaamse gaaien, boomklevers en een specht gezien. Eigenlijk zou het best leuk zijn om eens een pakket te ontwerpen met een vogel erin. Daar ga ik eens over nadenken. Tot die tijd moet je het doen met het gratis patroon van de roodborstjes.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.