Vogeltjes en bosanemoontjes

jan 21, 2013 | Algemeen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet is een bonte verzameling vogeltjes in de tuin die afkomen op het vogelvoer. Vlaamse gaaien, mereltjes, goudvink, koolmeesjes enz. Maar ze zijn niet zo bont als deze vogeltjes uit Nepal. Vanaf de plank boven het werkblad kijken ze parmantig toe bij alles wat ik doe.

 

 

 

bosanemoonVanuit Duitsland kreeg ik de vertaling van het Bloemenkind Bosanemoon binnen: Blumenkind Buschwindröschen. Vrij vertaald het Boswindroosje. Wat een prachtige naam. Als straks de vorst voorbij is en het voorjaar begint zullen ze de bodem in het bos versieren. Ondanks dat ik erg geniet van het schaatsen kan ik er nu al naar uitkijken. Hieronder de advertentie die in het magazine van mijn schaatsvereniging staat. Omdat het mijn allereerste advertentie ooit is laat ik hem hier ook zien.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.