Voorkant ontwerpen

apr 13, 2012 | Algemeen

 

De binnenkant van mijn eerste boekje is klaar. Nu mag ik de voorkant ontwerpen. Er is zoveel mogelijk dat het best moeilijk kiezen is. Komen er foto’s op de voorkant of ingekleurde tekeningen? En welke achtergrond in welke kleur? Wat moet de titel worden? De eerste opzet zie je hier maar misschien wordt het wel heel iets anders.

 

 

 

 

Een boekje betekent niet dat de pakketten zullen verdwijnen. Vier keer per jaar hoop ik jullie te blijven verrassen met nieuwe en unieke ontwerpen. De eerst volgende nieuwe serie zal in mei uitkomen. De zon en de donder zullen centraal staan en als het meezit, komt het eerste boekje dan ook uit.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.