Vrolijk nieuws

mrt 23, 2012 | Algemeen

Wat een heerlijke lenteweek is het. Het zonnetje schijnt elke dag vrolijk naar binnen in het atelier. Nog vrolijker werd het toen er een geboortekaartje in de brievenbus zat van Ilse en haar man Shiva die een zoontje hebben gekregen. Zij wonen in Nepal en werken daar voor de stichting Diyo Nepal. Deze zomer hoop ik weer een patroonblad voor ze te verkopen waarbij de gehele opbrengst naar Nepal zal gaan.

 

Ander leuk nieuws is dat er twee nieuwe schatkistpakketten uit zijn. De Sprokkelkabouter is te koop bij Niels Holgersson. De kabouter is 17 cm hoog en draagt een bosje takken op zijn rug voor het kaboutervuurtje. Het Eitje is een pakket dat te koop is bij Poppedijne-Wolvilt. Het is een klein vrolijk tafereeltje op een houten ei. Echt een pakketje voor de Pasen.

Deze week werd er ook een bestelling verzonden naar een nieuwe klant: Pieterse Handwerken in Warnsveld. Nu is mijn topografische kennis niet zo goed ontwikkeld maar na even googelen zag ik dat het naast Zutphen ligt.

Sinds gisteren zijn voor winkeliers ook de losse materialen die Atelier Pippilotta te koop heeft zichtbaar op deze site. Je vindt ze door op de Materialen te klikken boven in de balk.

Dan gaan we nu op naar een vrolijk weekend want Albert komt vandaag weer thuis na vijf dagen met de bus naar Berlijn te zijn geweest. En wie weet lukt het ook nog om met de naaimand in de tuin te gaan zitten.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.