Vrolijk nieuws

Geplaatst op: 23 maart 2012

Wat een heerlijke lenteweek is het. Het zonnetje schijnt elke dag vrolijk naar binnen in het atelier. Nog vrolijker werd het toen er een geboortekaartje in de brievenbus zat van Ilse en haar man Shiva die een zoontje hebben gekregen. Zij wonen in Nepal en werken daar voor de stichting Diyo Nepal. Deze zomer hoop ik weer een patroonblad voor ze te verkopen waarbij de gehele opbrengst naar Nepal zal gaan.

 

Ander leuk nieuws is dat er twee nieuwe schatkistpakketten uit zijn. De Sprokkelkabouter is te koop bij Niels Holgersson. De kabouter is 17 cm hoog en draagt een bosje takken op zijn rug voor het kaboutervuurtje. Het Eitje is een pakket dat te koop is bij Poppedijne-Wolvilt. Het is een klein vrolijk tafereeltje op een houten ei. Echt een pakketje voor de Pasen.

Deze week werd er ook een bestelling verzonden naar een nieuwe klant: Pieterse Handwerken in Warnsveld. Nu is mijn topografische kennis niet zo goed ontwikkeld maar na even googelen zag ik dat het naast Zutphen ligt.

Sinds gisteren zijn voor winkeliers ook de losse materialen die Atelier Pippilotta te koop heeft zichtbaar op deze site. Je vindt ze door op de Materialen te klikken boven in de balk.

Dan gaan we nu op naar een vrolijk weekend want Albert komt vandaag weer thuis na vijf dagen met de bus naar Berlijn te zijn geweest. En wie weet lukt het ook nog om met de naaimand in de tuin te gaan zitten.

Pin It on Pinterest