Vrolijke kleuren

Geplaatst op: 16 juni 2011

Zo voor de zomer is het vaak rustig in het atelier. De meeste beurzen en open dagen zijn geweest. Dan komen er minder bestellingen binnen. Dat geeft mij de tijd om heerlijk te ontwerpen. Voor de open dagen van de Hooimaker in Assendelft heb ik een exclusief pakket ontworpen. Ze hebben open dagen vanaf 25 juni en je kunt je inschrijven voor een nieuwsbrief om als eerste het pakket te zien.

Verder ben ik aan het ontwerpen voor Barbosa do Brasil. Dat is een fairtrade groothandel. Ik maak leuke ontwerpen en vrouwen in Brazilie gaan ze namaken. Ze krijgen hier een eerlijk loon voor. De producten komen naar Nederland en worden hier onder andere bij de Wereldwinkel en de Hema verkocht.  Het is een erg leuke opdracht omdat ik werk met vrolijke kleuren vilt, kralen en veel lintjes. Winkeliers kunnen ook inkopen bij Barbosa.

De bak met kralen is een verzameling van jaren. Kapotte armbandjes van mijn dochter en vondsten uit de kringloopwinkel zitten in de doos. Jaren stond de doos ongebruikt in de kast maar nu heeft hij een prominente plek in het atelier gekregen. Voor de gelegenheid bestelde ik ook extra lint bij de groothandel. En zo is er zelfs op deze regenachtige dag veel kleur in het atelier.

Pin It on Pinterest