Vrolijke kleuren

jun 16, 2011 | Algemeen

Zo voor de zomer is het vaak rustig in het atelier. De meeste beurzen en open dagen zijn geweest. Dan komen er minder bestellingen binnen. Dat geeft mij de tijd om heerlijk te ontwerpen. Voor de open dagen van de Hooimaker in Assendelft heb ik een exclusief pakket ontworpen. Ze hebben open dagen vanaf 25 juni en je kunt je inschrijven voor een nieuwsbrief om als eerste het pakket te zien.

Verder ben ik aan het ontwerpen voor Barbosa do Brasil. Dat is een fairtrade groothandel. Ik maak leuke ontwerpen en vrouwen in Brazilie gaan ze namaken. Ze krijgen hier een eerlijk loon voor. De producten komen naar Nederland en worden hier onder andere bij de Wereldwinkel en de Hema verkocht.  Het is een erg leuke opdracht omdat ik werk met vrolijke kleuren vilt, kralen en veel lintjes. Winkeliers kunnen ook inkopen bij Barbosa.

De bak met kralen is een verzameling van jaren. Kapotte armbandjes van mijn dochter en vondsten uit de kringloopwinkel zitten in de doos. Jaren stond de doos ongebruikt in de kast maar nu heeft hij een prominente plek in het atelier gekregen. Voor de gelegenheid bestelde ik ook extra lint bij de groothandel. En zo is er zelfs op deze regenachtige dag veel kleur in het atelier.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.