Vullen maar

sep 15, 2014 | Algemeen

DSCF5763De printer weigerde dienst omdat hij behoefte had aan een inktpatroon. Wat een geluk, anders was ik deze stapelbare bakken niet tegen gekomen. Ik heb gelijk de hele voorraad gekocht want het was een leuke aanbieding. Helaas pasten ze niet mee op de fiets dus mocht de auto nog een ritje maken. Omdat dochter in deze winkel werkt houdt ze voor me in gaten of er meer binnen komt want ik kan er nog meer gebruiken. Het is altijd handig om veel overzichtelijke opbergruimte te hebben naast de snij- en inpaktafel. Ze zullen zeker wel vol komen.

DSCF5775

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.