Website

aug 24, 2020 | Algemeen

Misschien is het je al opgevallen maar de website van www.atelierpippilotta.nl is vernieuwd en nu ook geschikt voor je mobiel en tablet. Mijn broer heeft hem ooit gemaakt en onze jongste zoon Frank heeft nu het onderhoud overgenomen. De lay-out vind ik nog steeds mooi, vrolijk en Pippilotta-proof dus die is nagenoeg gelijk gebleven. Het werkt allemaal weer als een trein, de zoekfunctie doet het weer en er zijn patronen toegevoegd.

Een website is toch een soort etalage, je visitekaartje en moet jou vertegenwoordigen. Het is fijn dat ik zelf de wekelijkse verhalen en nieuwe pakketten toe kan voegen en daarvoor van niemand afhankelijk ben. Maar als ik er niet uit kom stuur ik een mailtje en Frank helpt me.

Wil je ook een website, een andere beheerder voor je website of heb je andere vragen dan kun je Frank vinden via FBSTUDIO en FACEBOOK

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.