Weekend

apr 1, 2011 | Algemeen

Deze keer geen berichtjes over het atelier. Na een bezige week waarin ik in het atelier werkte en twee dagen naar mijn ouders ging ga ik het weekend heerlijk in de tuin aan de gang. Het belooft in elk geval zaterdag mooi weer te worden. Enkele klussen in de tuin zijn al gedaan. Zoals een plaklaag rond de fruitbomen wikkelen om de rupsen tegen te houden. Anders eten ze alle bladeren op en snoepen in de herfst van de appels. Om het gemis van de groentetuin te compenseren hebben we een minikas gemaakt van een kunststof bak met deksel. De eerste rucola laat zich al voorzichtig zien. En ik denk dat we dit jaar de eerste zijn met een kerstboom. We hebben er een geplant op de hoek bij het atelier. Hier willen we in december de kerstverlichting in doen. Maar er is nog genoeg te doen in de voortuin. Natuurlijk maak ik ook tijd vrij om onder de nu nog kale appelboom met nieuwe ontwerpen bezig te gaan.

Je kunt nog steeds mee doen met de Give Away. Voor meer informatie kun je kijken bij het bericht hieronder.

Ik wens je een zonnig weekend en tot maandag!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.