Weer aan het werk

aug 18, 2014 | Algemeen

DSCF5508DSCF5501De minivakantie is voorbij. We verbleven een paar dagen in Bielefeld in Duitsland. Het waren leuke dagen waarin we veel deden en veel fietsten. Op de terugreis gingen we als verrassing bij Angelique van atelier de Kleine Troll langs. Het was een fijn weerzien en ik blijf me verwonderen over haar prachtige ruimte.
Na een week voelt het atelier vandaag weer als een warm welkom met alle poppen ook al regent het buiten pijpenstelen. Drie bestellingen gaan zo de deur uit en alle mail is beantwoord.

 

Er was ook mail van Green Fairytales. Ze hadden voor de vakantie al pakketten besteld maar nu is de website ook in de lucht. Als je een kijkje wilt nemen kun je op het logo klikken.

logo

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.