Weer aan het werk

mei 7, 2012 | Algemeen

De vakantie is voorbij. Het was heerlijk om de hele dag in alle rust klusjes in en rond het huis te doen. Maar nu geniet ik weer van het werken in het atelier. De eerste bestellingen van de nieuwe pakketten en het patronenboekje komen al binnen. Woensdag komt het hier allemaal te staan en zullen verschillende winkels ze al verkopen. Tot die tijd blijven de pakketten nog even een verrassing. De voorbeelden die in het nieuwe patronenboekje staan zie je alvast op de foto. Voor de foto maakte ik ze in een wijnkistje met wat blaadjes rondom.

Vanmiddag scheen de zon zo heerlijk dat ik zakjes kralen inpakte in de tuin. Daarbij kreeg ik gezelschap van de spelende poezen, het konijn dat zijn buikje rond at en de hond die lag op te drogen na het zwemmen. Terwijl zij rond zwom in het vennetje plukte ik wat bloemen voor op de tuintafel. Het begint hier oogverblindend groen te worden en ik raak haast overweldigd door alle inspiratie die de natuur biedt.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.