Weer-ontwerpen

sep 16, 2013 | Algemeen

regenboog (2)

Van Helene uit Freiburg (Duitsland) kreeg ik een prachtig regenboog transparant voor op het raam. Ze is een fan en heeft al heel veel Duitstalige pakketten van Atelier Pippilotta. De transparant hangt in de etalage voor het kristal dat er al hing, een regenboog in het kwadraat is het nu. Ik ben gek op de regenboog want het blijft elke keer bijzonder als je hem ziet. Maar eigenlijk vind ik alle extreme weertypen bijzonder. Een flinke storm bracht het idee voor het ontwerp Novemberstorm. Een droge zomer inspireerde me voor het Zomerbuitje en een heerlijke onweersbui liet me de Donderwolkjes ontwerpen. Wat toch heerlijk om me uit te kunnen leven in ontwerpen.

donderwolkjes

 

 

 

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.