Weer terug

aug 27, 2021 | Algemeen

We zijn terug van vakantie. Pippi was ook mee naar Duitsland en heeft weer de nodige avonturen beleefd. Maar vanmorgen zat ze weer als een trouwe mascotte op de printer in het atelier. Het was spannend want voor het eerst in 20 jaar heb ik drie weken lang mijn mail niet geopend dus ik wist niet wat me te wachten stond. Het waren 125 mailtjes en waarbij ik nooit blij ben met reclame of ongewenste mail, waren ze nu welkom. Die kon ik zo wegklikken. De andere mail is beantwoord en de nieuwsbrief is ook al verstuurd naar de winkels. 1 September komen 5 nieuwe pakketten uit. Facebook en Instagram bleven ook ongeopend dus heb ik nergens op gereageerd. Soms is dat even nodig om terug bij jezelf te komen. Straks ga ik alles bekijken en zo mogelijk reageren.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.