Weer thuis en aan het werk

okt 19, 2015 | Algemeen

IMG_0921 (2)IMG-20151014-WA0032 (2)Na een heerlijke vakantie in Turkije is Atelier Pippilotta weer open. Wat een prachtig land met ongerepte natuur. We hebben veel gefietst, gewandeld en geklommen maar ook geluilakt aan het strand. En natuurlijk cadeautjes gekocht voor de kinderen terwijl we altijd zeggen dat we niets mee nemen. Voor dochter Sanne namen we deze bus mee. Omdat ze leert voor fotograaf zette ze hem maar al te graag met Pippi op de foto.

 

 

Vanmorgen is de nieuwsbrief verstuurd naar de winkels. Vrijdag komen er acht nieuwe pakketten uit voor de herfst, de kerst en de winter. De serie bomenkinderen krijgt een vervolg, evenals de huisdieren en een gehaakt popje. Elke keer voordat ze uit komen is er een gezonde spanning: wat zijn de reacties? Ik kan zelf wel heel enthousiast zijn maar uiteindelijk maak ik ze voor jullie.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.