Weihnachtsschelme

okt 16, 2014 | Algemeen

10675729_665270846936228_7229365857654611701_nIn het Duitse tijdschrift Land Kind staat een leuke reportage, gemaakt in het atelier van der Kleine Troll. Angelique maakt met twee schattige meisjes de Weihnachtsschelme die ik heb ontworpen. Het patroon is wat aangepast zodat het eenvoudig door kinderen is te maken. De voorbeelden, in Atelier Pippilotta gemaakt, sieren de cover en stiekem ben ik er een beetje trots op.

Gisteren ging een bestelling naar een nieuwe klant: winkeltje Merlijn van de Rudolf Steinerschool in Krimpen aan e IJssel. 1 November houden ze een kerstmarkt waar de pakketten te koop worden aangeboden. De winkel zelf heeft beperkte openingstijden die je op hun website kunt vinden.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.