Werk in uitvoering

mrt 11, 2011 | Algemeen

Het was een heerlijke drukke week. Daar kan ik van genieten, zolang ik het overzicht maar wel houd. Er moesten ruim 600 pakketten worden gemaakt voor Der Kleine Troll in Duitsland. Angelique kwam ze zelf ophalen dus werden hier in overleg nog twee bestellingen heen gestuurd. Versturen binnen Nederland is aanmerkelijk goedkoper dan je pakket naar Duitsland versturen.

Het atelier veranderde langzaam in een opslagplaats waartussen ik pakketten in elkaar zette. Dan gaat de voorraad materialen er snel doorheen. Dus bestelde ik bij verschillende groothandels nieuwe materialen. Je zou haast vergeten dat het om een atelier gaat waarin creativiteit het belangrijkst is. Gelukkig heb ik tijdens het inpakken van de pakketten alle tijd om mijn gedachten te laten gaan. Dan borrelen er nieuwe ideeën op. Zo ook deze week maar daarover wil ik nog niet teveel vertellen. Wat ik wel kwijt wil is dat het te maken heeft met de bloemenkinderen. De lamp in het vorige blog heeft me geïnspireerd. Vrijdagmorgen heb ik een afspraak met een groothandel hierover want ik wil natuurlijk zo goedkoop mogelijk inkopen zodat jullie het pakket ook zo goedkoop mogelijk kunnen aanschaffen. Volgende week vertel ik iets over een ander bloemenkind waar ik helemaal verliefd op ben geworden.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.