Werken op afstand

apr 16, 2012 | Algemeen

De afgelopen dagen zijn knutseldagen geworden. Albert is een week naar Schotland met de bus dus ik kon me helemaal laten gaan met de naaimand. Het boekje van Bladmannetjes gaf inspiratie om er een te maken die niet in het boekje stond. Het werd Longkruid dat hier volop in de tuin bloeit. Met een minivaasje is het een klein tafereeltje voor in huis geworden.

 

Voor een Belgische klant mag ik een “lieflijk” ontwerp maken. Dat ontwerp zal exclusief voor haar zijn. Het prototype is al klaar en na wat aanwijzingen vanuit België wordt het deze week definitief gemaakt.

125 Kilometer verderop is mijn broer bezig met mijn boekje. De kleur van het kaft moet nog wat aangepast worden. Als hij daar klaar mee is wordt het morgen naar de drukker verzonden via de mail. Toch wel spannend.

 

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.