Wichtelkabouter

sep 25, 2021 | Algemeen

Ik hou veel van kaboutertjes. Als kleuter kreeg ik een tuinkabouter die volgens mijn moeder praatte als ik op school zat. Dat gevoel van magie rond deze wezentjes met hun rode puntmuts is altijd gebleven. Daarom komt er ook met enige regelmaat een kabouterpakket uit.

De Wichtelkabouter is er een van en daar hoort een verhaal bij. Het is namelijk een Scandinavische traditie. Het Wichtelkaboutertje brengt licht, liefde en warmte nu de dagen weer donkerder worden. Doe een klusje of maak een klein presentje voor iemand en zet dit kaboutertje erbij. De ontvanger zal blij verrast zijn want iemand denkt aan hem. Op zijn beurt doet of maakt hij iets voor iemand anders en zet het Wichtelkaboutertje erbij. Het is heel eenvoudig en de ander weet dat er aan hem gedacht is en voelt de liefde en warmte.

Kom je hier donderdag weer kijken? Dan word ik 50 en trakteer op een gratis patroon.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.