Windekind

jun 21, 2019 | Algemeen

Het windekind is een eenvoudig popje van vilt maar ziet er groots uit doordat dat bloemenrank rijkelijk om haar heen gedrapeerd is. Ze heeft een sierlijke ketting met een kleine bloem om haar nek. Het lukt niet om de bloemen van de (hegge)winde op de vaas te zetten. Voordat de vaas met water is gevuld is, zijn de bloemen al verwelkt. Ik laat ze daarom in de heg hangen waar het mooist tot hun recht komen.

Vanavond gaan we de langste dag vieren en we denken aan mijn lieve schoonmoeder die al 25 jaar niet meer bij ons is. We stoken een vuurtje en zullen ongetwijfeld ook over haar praten want een moeder is nooit uit het hart. Ik wens jullie een mooi weekend. Maandag laat ik de nieuwe etalage zien die vol staat met zomerkoninkjes.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.