Winnaars en nieuwe Schatkistpakketten

jun 1, 2012 | Algemeen

En de winnaars van de give away zijn: Caroline Leurs, Bea Dijkman en Hinriet. Gefeliciteerd en veel plezier met het patroon van de postduif. Het boekje komt  zo snel mogelijk naar jullie toe. Leuk dat zoveel mensen hebben gereageerd via de website of persoonlijk via de mail. En heb je niet gewonnen maar wil je toch graag het patroon hebben dan kun je me een mailtje sturen. Ik heb nog een paar patronen liggen die voor vijf euro weg mogen.

Er zijn weer nieuwe Schatkistpakketten te melden. Poppedijne Wolvilt heeft de Babyhanger te koop. Aan het satijnlint hangen een kussentje, baby, luier en schattig vestje waarvan ik vorig jaar een aantal meenam uit Istanbul.

Bij Inky’s Shop zijn het Mandarijntje en Mus pakket te koop. Het Mandarijntje is een bloemenkind met mandarijnschijfje en een mandarijntje die net echt lijkt. Het Musje is een schattige vogel met daarop een kindje dat ervan geniet op zijn rug te mogen zitten.

De Zeester is te koop bij Joydesign. Dat is een echt vakantiepakket met echte zeesterren.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.