Winter!

jan 4, 2016 | Algemeen

DSCF8954Allereerst wens ik jullie een liefdevol en creatief nieuw jaar toe! Dat je mooie dromen mag hebben en dat je ze kunt waarmaken.

Vanmorgen lag er opeens sneeuw! De winter is begonnen. Met het open gaan van de ijsbaan was voor mij de winter al begonnen maar nu voelt het ook echt als winter. Snel Pippi een sjaal om gedaan en een foto gemaakt want je weet nooit hoe lang het blijft liggen.

Vandaag had ik andere dingen te doen dan in het atelier werken maar vanaf morgen gaan we er weer vol tegen aan. Een nieuw ontwerp met kabouters op papier zetten bijvoorbeeld. Ik hou jullie op de hoogte.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.