Winter en zomer

jan 7, 2013 | Algemeen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOndanks de rust die de kerstvakantie bracht was het vanmorgen genieten om weer volop aan het werk te gaan. Met plezier maakte ik bestellingen klaar en deed een berg administratie. En dat alles vanachter de pas ingerichte winteretalage.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOntwerpen is ver vooruit werken. Zo ontwierp ik de afgelopen week een echt zomerpakket: het Zomerkoninkje. Het oudere pakket van de Aardbei zal er mooi bij passen. Het aardbeilichtje is om het tafereel compleet te maken. Heel eenvoudig gemaakt met wat restjes vilt en een waxineglaasje. Zodra het Zomerkoninkje uit komt zal ik de beschrijving van het lichtje bij de gratis patronen op de website zetten.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.