Winterelf

jan 7, 2022 | Algemeen

Om ruimte te maken in het magazijn en omdat ik niet meer alle pakketten op voorraad kan houden gaan er af en toe een paar pakketten uit de collectie. Deze komen dan in de Etsy shop van Atelier Pippilotta te staan voor maar 2 euro. Zo blijven ook deze leuke patronen bestaan. Afgelopen week heb ik weer 4 patronen online gezet. Een ervan in de Winterelf. Het pakket verkocht niet zo goed, ik denk door de kleuren dus maakte ik haar in andere kleuren en nu ziet ze er heel anders leuk uit!

Een fijn weekend! Woensdag heb ik weer leuk nieuws: drie nieuwe pakketten. Twee voor de winter en de andere voor een feestje of gewoon omdat ie heel vrolijk is …..

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.