Winterinspiratie

sep 21, 2011 | Algemeen

De weken vullen zich met lange dagen in het atelier. September tot Sinterklaas zijn de drukste maanden van het jaar. Maar ik geniet elke morgen opnieuw als de deur van het atelier open gaat. Licht aan, wierook op, radio aan en de laptop installeren. Meestal duurt het maar een paar minuten voordat poes met haar nagels aan de deur krabbelt en luidkeels mauwt. Ze heeft haar eigen plekje in de etalage. Nu dus tussen de pompoenen die er in overvloed staan.

Vorige week maakte ik een ritje naar de groothandel die kralen voor me had besteld. In april kwam er een lief winterontwerp uit mijn handen. Dat leek toen nog heel vroeg maar als je bedenkt dat de kralen van de andere kant van de wereld moesten komen was het zo gek nog niet. Ze hebben deze zomer per containerschip de wereldzeeën bevaren en nu ben ik de eerste pakketten aan het vullen met deze kralen. Ze zijn voor een Winterkind dat met de Kreadoe uit komt. Toch vind ik het kind nu nog wat eenzaam en in gedachten vormt zich een gezin om haar heen. En zo volgen de ideeën voor nieuwe ontwerpen elkaar op. Zou daar ooit een eind aan komen?

 Ps: de kinderen uit het pakket IJvrij wilden graag poseren in de bak met winterkralen.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.