Winterventje

feb 1, 2021 | Algemeen

Kijk hem mooi tussen de ijspegels zitten, dat is het Winterventje. Hij is gemaakt in blauwgrijze kleuren vilt, heeft een gehaakt mutsje met zilverster en een bel in zijn handen. Zijn hoofd is van een houten kraal gemaakt van 3 cm. Naar verhouding is zijn hoofd best groot maar dat geeft hem iets lieflijks. Ooit had ik een aanvraag van een bedrijf in Japan die mijn pakketten wilde verkopen. Ik ging onderzoek doen om uit te vinden wat daar geliefd was. Dat waren poppen met grote hoofdjes, vandaar dit ventje. Hij heeft ook nog drie vriendjes: Lenteventje, Zomerventje en Herfstventje.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.