Wol- en kleurtjesfeest

jul 11, 2016 | Algemeen

20160710_122217Afgelopen weekend was het Wolfeest bij de Schaapskooi in Balloo, vlakbij Assen. Daar moest ik natuurlijk ook even kijken met één van de dochters. Een heerlijk ontspannen sfeertje in een prachtige omgeving. Dochter vond het een hoog hippie gehalte hebben maar op iemand met een vilten puntmuts en een man die op een kabouter leek viel dat best mee. Bij collega Marianne van Lindelicht kocht ik een patroonblad en nog diezelfde avond begon ik met het maken ervan. Binnenkort zal ik het resultaat hier laten zien. Saskia van Wollepop had ik lang niet meer gesproken, zij verkoopt al vanaf het eerste uur de pakketten van Atelier Pippilotta. Nu verft ze ook haar eigen wol en dat is werkelijk prachtig! Het was een waar kleurtjesfeest voor haar kraam!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.