Wolkenkindertjes en nieuwe klanten

nov 2, 2017 | Algemeen

 

Er is weer veel leuks te vertellen. Bij het Koekendiefie is een nieuw pakket uit Pippilotta’s Schatkist te koop. De Wolkenkindertjes. Ze staat nu op de Kreadoe in Utrecht.

 

 

 

 

 

Verder zijn er deze week maar liefst 4 nieuwe verkooppunten van Pippilotta’s pakketten bij gekomen. Allereerst in Assen bij Kinderboekenwinkel Rapunsel. De enthousiaste dames kwamen de voorbeelden in het atelier bekijken, maakten een keuze en konden gelijk de pakketten meenemen die ze wilden. Dan is het fijn dat ik werk met een voorraad.

 

 

 

 

De tweede winkel is Minies in Alphen aan de Rijn. Judith maakt prachtige leren slofjes en handgemaakte cadeautjes. Ze staat ook op markten in de omgeving.

 

 

 

 

 

 

De derde winkel is in het hartje van Mechelen ( België) en is een bijzondere winkel die de Peerle heet. Ze verkopen mooie geschenken met een grote betekenis en ik ben trots dat hier ook pakketten van mij mogen liggen.

 

 

 

 

 

In Hoogezand is mijn naamgenoot een hobbywinkel begonnen. Een prachtige handwerkwinkel waar ook workshops voor het maken van seizoenspoppen gegeven gaan worden.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.