Wolkenkindertjes en nieuwe klanten

Geplaatst op: 2 november 2017

 

Er is weer veel leuks te vertellen. Bij het Koekendiefie is een nieuw pakket uit Pippilotta’s Schatkist te koop. De Wolkenkindertjes. Ze staat nu op de Kreadoe in Utrecht.

 

 

 

 

 

Verder zijn er deze week maar liefst 4 nieuwe verkooppunten van Pippilotta’s pakketten bij gekomen. Allereerst in Assen bij Kinderboekenwinkel Rapunsel. De enthousiaste dames kwamen de voorbeelden in het atelier bekijken, maakten een keuze en konden gelijk de pakketten meenemen die ze wilden. Dan is het fijn dat ik werk met een voorraad.

 

 

 

 

De tweede winkel is Minies in Alphen aan de Rijn. Judith maakt prachtige leren slofjes en handgemaakte cadeautjes. Ze staat ook op markten in de omgeving.

 

 

 

 

 

 

De derde winkel is in het hartje van Mechelen ( België) en is een bijzondere winkel die de Peerle heet. Ze verkopen mooie geschenken met een grote betekenis en ik ben trots dat hier ook pakketten van mij mogen liggen.

 

 

 

 

 

In Hoogezand is mijn naamgenoot een hobbywinkel begonnen. Een prachtige handwerkwinkel waar ook workshops voor het maken van seizoenspoppen gegeven gaan worden.

Pin It on Pinterest