Wolschilderijtje

mrt 9, 2015 | Algemeen

af_viltprikkenAls het even lukt volg ik op een beurs een workshop wolprikken bij atelier de Klaproos. Inmiddels staan er al een aantal schilderijtjes in het atelier. Maar op de handwerkbeurs in Zwolle ging het vorige maand helemaal mis. Het werd zo’n raar schilderijtje dat ik hem niet durfde te laten zien en ik hem thuis helemaal leeg haalde. Nu liggen hier wel wat restjes wol en wat promotiemateriaal dat soms toegestuurd wordt. Daarvan prikte ik een nieuw schilderij die wel op de foto mag. En hoewel het best leuk is om te doen blijf ik het werken met vilt en poppen maken toch leuker vinden.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.