Zand en schelpen

feb 1, 2014 | Algemeen

DSCF4524Na zo’n vakantieweek ligt er bij thuiskomst vaak veel werk te wachten. Nu heb ik het niet over het wasgoed maar het werk in het atelier. Bestellingen, opdrachten, veel mail, rekeningen en meer. Ik moet er altijd even inkomen en heb dan de neiging de vakantie wat te rekken. Daarom ben ik nu op zaterdag nog aan het werk. Gelukkig is dat geen straf. In een hoekje staat en pot met zand uit de Sinaï woestijn en wat schelpjes. Dat laatste is streng verboden mee te nemen. Deze paar schelpen durfde ik nog wel in mijn koffer te stoppen maar aan het aangespoelde koraal, oesters en andere grote schelpen heb ik me niet gewaagd. Een opsluiting in een Egyptische cel is niet zo leuk vooruitzicht.

Inspiratie voor een nieuw zomer ontwerp heb ik zeker opgedaan. Het woord staat zelfs in de bovenstaande tekst. Komende week ga ik ermee aan de slag.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.