Zen

aug 7, 2015 | Algemeen

DSCF7885Omdat Albert een lang weekend vrij heeft gaan we er vandoor op de mountainbike. Drie dagen fietsen en ons laten verrassen door wat we onderweg tegenkomen. Niet de gebaande routes volgen maar vooral gaan waar de fiets heen wil en avonturen beleven. Of juist helemaal niets beleven maar dan is het ook goed.

Even helemaal zen zijn zoals de popjes op de foto. Het eerste is popje is het pakket Yoga en de tweede is de Zonnegroet. Ik heb ze verbonden door kleine gebedsvlaggetjes te maken. Ze komen straks op de plank met de Nepal-herinneringen te staan en als het avond wordt ontsteek ik er een kleine diyo erbij.

DSCF7889DSCF7890

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.