Zen

apr 11, 2014 | Algemeen

DSCF4856De afgelopen dagen ging ik even in de Zen-modus. Drie dagen logeren bij mijn ouders, veel praten, zus en neefjes elke dag zien en heel veel fietsen. Ik ben helemaal tot rust gekomen maar ben bang dat mijn ouders een beetje moe zijn geworden. Natuurlijk moest ik ook naar mijn favoriete winkel By Goodies in Harderwijk fietsen. Poppen ontwerpen en aankleden is voor mij geen probleem maar mijn eigen kleren kiezen vind ik zo moeilijk. Gelukkig hebben ze daar alle tijd en prachtige kleding. Omdat alles combineert heb je niet zoveel nodig. Met een grote glimlach ging ik de winkel uit, helemaal klaar voor de zomer.

 

 

DSCF4886Het werk van de afgelopen dagen is blijven liggen dus het is een drukke dag. Bestellingen klaar maken, pakketten op voorraad maken, post beantwoorden en de vouwmachine aan het werk zetten. En dan te bedenken dat we tot een paar week geleden nog alles met de hand moest vouwen…

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.