Zo wordt strijken wel heel erg leuk

apr 21, 2011 | Algemeen

Strijken is niet echt mijn hobby. En toch staat de strijkplank altijd uitgeklapt in het atelier. Soms zitten er namelijk lelijke kreukels in het vilt. Vooral bij het laatste vilt op een rol. Dus is de strijkplank een noodzakelijk kwaad. Maar met de nieuwe hoes wordt het een stuk leuker. Bij de Blokker kocht ik de mooiste die ze hadden met bloemetjes; ik moet er tenslotte elke dag naar kijken. Om het strijkijzer ook schoon te maken nam ik hiervoor een schoonmaaksetje mee. De uitleg was eenvoudig maar er stond niet bij dat het verschrikkelijk zou gaan stinken. Binnen de kortste keren was het atelier gevuld met een blauwe walm die alles in de stank zetten. Snel de deur open gedaan en het strijkijzer mee naar buiten genomen. Maar het heeft gedaan wat het moest doen: hij is weer als nieuw. Dus strijken maar!

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.