Zoet of niet

okt 11, 2013 | Algemeen

flora engelvleermuisvangerHet was tijd om wat mooie foto’s te maken. Onder andere van het ontwerp Sweet Angel in de prachtige rozen die ik vorige week voor mijn verjaardag kreeg. De helft van het boeket staat in de woonkamer en de andere helft in het atelier om er daar ook van te kunnen genieten. Het engeltje heeft er een mooi plekje in gevonden.

Minder zoet is de Vleermuisvanger met spinnenweb. In de tuin kom je overal spinnenwebben tegen en inmiddels zijn ze ook al in huis gesignaleerd. De Vleermuisvanger is een leuk ontwerp om voor Halloween te maken. Op het seizoenplankje met wat extra vleermuizen is het een compleet tafereeltje geworden.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.