Zoetigheid

apr 29, 2013 | Algemeen

Toegegeven, zelf kleren uitzoeken vind ik erg moeilijk. Maar daarvoor heb ik een heel eenvoudige oplossing. By Goodies in Harderwijk helpt me met kiezen. En zo kon het dat ik zaterdag met een tas vol moois en heel blij hun winkel verliet. Deze zomer sta ik er zoet op met pastelkleuren. En hoewel ik veel van bloemen houd zul je me komende zomer niet in een bijpassende bloemetjesbroek zien lopen. Zo zoet ben ik nu ook weer niet.

Wel zoet zijn de Dansschoentjes. Samen met de Ballerina en wat kleine accessoires is het een zoetig tafereeltje. En als ik nou eens het lint van de dansschoentjes wat langer maak dan heb ik er ook nog een zoete ketting erbij.

Welkom

Atelier Pippilotta is een groothandel in viltpakketten. De collectie bestaat uit meer dan 500 verschillende pakketten en patronen. Deze wordt vier keer per jaar uitgebreid met een serie nieuwe ontwerpen.

Veel pakketten zijn eenvoudig te maken en daarom kan iedereen  eraan beginnen. Bij informatie vind je ook nog eens duidelijke beschrijvingen en gratis patronen. Verder kun je altijd rekenen op hulp van mijn kant als je vragen hebt.

Winkeliers die mijn pakketten in hun assortiment willen opnemen kunnen contact met mij opnemen. Verder maak ik ontwerpen in opdracht die exclusief voor de opdrachtgever zijn of zet ontwerpen op patroon. In overleg is veel mogelijk.

Omdat ik de pakketten ontwerp en maak heb ik geen tijd ze zelf te verkopen. Ze worden verkocht bij de winkels die je bij de adressen vind.

Atelier Pippilotta is gevestigd aan de Iemstukken 88, 9407 KN Assen. Telefonisch ben ik te bereiken op 06-29732142

Hieronder kun je me volgen op Twitter en Facebook.